Εξοπλισμός Super Market

Το exoplismos.net εξοπλίζει με τα πιο οικονομικά και ποιοτικά έπιπλα επαγγελματικού εξοπλισμού κάθε είδους σουπερμάρκετ, μίνι μάρκετ και πολυκαταστήματα. Ανεξαρτήτως μεγέθους του σουπερμάρκετ οι επαγγελματικοί εξοπλισμοί μας έρχονται να κάνουν τη διαφορά καθιστώντας τη δική σας επιχείρηση πιο δελεαστική για τους πελάτες σας και πιο κερδοφόρα για εσάς μέσα στην ανταγωνιστική αγορά.

Εξοπλίστε το σουπερμάρκετ σας με τα φθηνά μα ποιοτικά ράφια της εταιρείας μας. Εξελίξτε την προβολή των προϊόντων και των προσφορών του σουπερμάρκετ σας χάρη στην πληθώρα των ραφιών μας τα οποία κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικό ξύλο, μέταλλο ή γυαλί και διατίθενται σε ποικίλα σχέδια, σχήματα, μεγέθη, ύψη και χρώματα. Με τα τραπέζια και τους πάγκους προβολής προβάλλονται επίσης με ελκυστικό τρόπο τα προϊόντα του σουπερμάρκετ σας. Ιδανική επιλογή για τις αποθήκες των σουπερμάρκετ αποτελούν και τα ράφια αποθήκευσης καθώς και τα ράφια βαρέος τύπου στα οποία γίνεται η αποθήκευση βαριών και ογκωδών προϊόντων. Την οργάνωση και εργονομία για τη βελτίωση της εύρυθμης λειτουργίας των σουπερμάρκετ σας έρχεται να βοηθήσει και η συλλογή μας από επαγγελματικές τροχήλατες σκάλες οι οποίες με τη μεγάλη ασφάλεια και την αντοχή τους βοηθούν κατά πολύ την εργασία του προσωπικού σας, βελτιώνουν τον έλεγχο των αποθεμάτων της επιχείρησής σας και την ταχύτητα των παραγγελιών. Επιπλέον διαθέτουμε πλαστικές παλέτες ποιοτικής κατασκευής οι οποίες εξοικονομούν χώρο στο κατάστημά σας.

Απαραίτητο στοιχείο για τα σουπερμάρκετ και τα πολυκαταστήματα είναι τα μεταλλικά ή πλαστικά καρότσια αγορών και μεταφοράς καθώς και τα καλάθια αγορών. Μετακινούνται εύκολα στους διαδρόμους του σουπερμάρκετ χάρη στον πολύ ποιοτικό τροχήλατο μηχανισμό τους αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια των αγορών των πελατών σας ενώ δεν βαραίνουν ούτε φθείρονται ακόμη κι όταν είναι φορτωμένα με πλήθος προϊόντων. Εμπιστευθείτε τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας για την ανάδειξη του δικού σας σουπερμάρκετ σε πολύ χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος.

Τροφοδοτούμε με κάθε τύπου εξοπλισμό τα super market και τα mini market. Μοναδικά ράφια γυάλινα, γόνδολες, πάγκοι, σταντ προβολής, ραφιέρες ξύλινες, ραφιέρες μεταλλικές και οτιδήποτε άλλο συνθέτει τον πλήρη εξοπλισμό σε σούπερ μάρκετ.

Το Exoplismos Net παρέχει υποστήριξη στην όλη διαμόρφωση ενός καταστήματος σούπερ μάρκετ με μοναδικές ιδέες στο design και στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Σε συνεργασία με ειδικούς τεχνικούς αποτύπωσης καταστήματος προσφέρουμε τον καλύτερο λειτουργικό χώρο στα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα που πρέπει να καλύψουμε.

Κατόπιν ακολουθούν όλα τα βασικά προϊόντα που εξοπλίζουν τη λειτουργία ενός super market τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες. Έτσι διακρίνουμε τις τροχήλατες σκάλες, τα κλαρκ, τα ράφια αποθηκών σούπερ μάρκετ, τις καλαθούνες, τα καλάθια αγοράς, τα καρότσια μεταφοράς αγαθών αποθήκης, τα καρότσια για πελάτες, ταμπέλες, πινακίδες, ηλεκτρικά ταμεία και οτιδήποτε άλλο φανεί απαραίτητο για τις ανάγκες ενός super market ή mini market.