Ράφια αποθήκης

Τα πιο φθηνά ράφια αποθηκών στο Exoplismos Net. Τα συγκεκριμένα ράφια αποθήκης της εταιρείας μας έχουν τη δυνατότητα να μεγεθύνουν τον χώρο της αποθήκης ή του αποθηκευτικού χώρου του καταστήματός σας. Διαθέτουμε ράφια αποθήκευσης σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να μην μένει ανεκμετάλλευτο κανένα σημείο της αποθήκης σας αλλά να αυξάνεται ο αποθηκευτικός χώρος. Με τα ράφια αποθήκης είναι εφικτή η πλήρης εκμετάλλευση του συνολικού ύψους της αποθήκης της επιχείρησής σας δημιουργώντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Τα ράφια αποθήκης που διαθέτουμε είναι πολύ φθηνά αλλά και ποιοτικά ως προς την κατασκευή τους, τη στιβαρότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή τους σε καταπονήσεις από μεγάλα βάρη και φορτία. Εγκαθιστούμε στις αποθήκες σας μεταλλικά ραφοπάταρα (πατάρια – όροφοι) τα οποία συναρμολογούνται εύκολα από το ειδικό προσωπικό μας αυξάνοντας οικονομικά τη χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου της επιχείρησής σας. Τα ράφια αποθήκης είναι μια σημαντική επένδυση για εσάς στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς με αυτά θα μπορείτε να αποθηκεύετε με καλύτερη οργάνωση μεγαλύτερο αριθμό προϊόντων, να ελέγχετε καλύτερα τα αποθέματα και ταχύτερα τις παραγγελίες σας. Τοποθετούμε σε πολύ χαμηλό κόστος τα εργονομικά και λειτουργικά ράφια αποθηκών τα οποία χαρίζουν και το πλεονέκτημα να μην χρειάζεστε ανυψωτικά μηχανήματα για την πρόσβαση σε αυτά.

Στα ράφια αποθήκης συγκαταλέγονται και τα ράφια βαρέος τύπου τα οποία είναι ακόμη πιο ανθεκτικά στο βάρος πολλών τόνων από ογκώδη και ψηλά αντικείμενα, είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών και μεγάλης ασφαλείας ενώ με τα ράφια ημιβαρέος τύπου επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευελιξία. Διαθέτουμε ειδικές ραφιέρες για αποθήκευση προϊόντων ψύξης ενώ τα ράφια αποθήκης μας διατίθενται σε πολλά χρώματα, ύψη, διστάσεις, μεγέθη, σχέδια και διάφορα κατασκευαστικά υλικά με κυρίαρχο το μέταλλο. Προσαρμόζουμε τα ράφια αποθήκης στις ανάγκες του κάθε χώρου του καταστήματός σας και εγγυόμαστε ότι το προσωπικό σας θα εργάζεται με ασφάλεια χάρη σε αυτά. Εμπιστευθείτε τα μεταλλικά ράφια αποθήκης του exoplismos.net για να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες του καταστήματός σας. Είναι ιδανική επιλογή για αποθήκες πολυκαταστημάτων, σουπερμάρκετ, καταστημάτων με οικιακά είδη, καταστημάτων με παιχνίδια κλπ. Σας εξοπλίζουμε άμεσα με τα καλύτερα ράφια αποθήκης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.